h-bar, din studentbar, er en studentdreven bar som holder til i kjelleren på Institutt for Fysikk og Teknologi. Selv om vi er på dette instituttet, betyr det ikke at det bare er fysikere her. Alle er like velkommen hos oss.

Her kan du kjøpe drikke til svært gode prisar. Annenhver fredag (partallsuker) blir det arrangert quiz, ellers har vi arrangement som karaoke, terningpris (Dice Price), Oktoberfest, Halloweenparty og mye annet. Vi er svært åpne for ønsker, så dersom du har ideer er det bare å gi oss en lyd. Innimellom arrangerer vi også internfester for alle ansatte, som blir en like stor suksess hver gang

Policy
Siden vi holder til på Institutt for fysikk og teknologi, har vi ansvar for at plassen utenfor og inni bygget ser pent ut.
Vi har derfor en policy hvor folk som ikke innretter seg etter normal folkeskikk risikerer å bli stengt ute.

Ellers er vi bare snille!

Kart for å komme seg til den fantastisk flotte baren! Trykk på sirkelen for å se nærmere.

.